SYIS PODO LINE FOD GEL MED KASTANJEEKSTRAKT 500 ML

119,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): ASPODOKAST Kategorier: , ,

Beskrivelse

SYIS PODO LINE FOD GEL MED KASTANJEEKSTRAKT 500 ML

KØLEFOD GEL

Beregnet til pleje af huden på fødderne. Det anbefales især i tilfælde af hævelser og ødem, forhindrer deres dannelse og styrker væggene i blodkarrene. Takket være mentolindholdet har det en kølende og beroligende effekt. Arnica-, hestekastanje- og salvieekstrakter har anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber.

Aktive stoffer:
Arnica Chamissonis Flower Extract Arnica-ekstrakt reducerer skrøbeligheden og skrøbeligheden af ​​blodkar. Fremskynder hudens regenerering. Det forbedrer mikrocirkulationen. Arnica-ekstrakt reducerer rødme, virker lindrende og beroligende og lindrer irritationer. Det har også anti-hævelse og anti-inflammatoriske virkninger. Det forbedrer hydreringen af ​​tør hud, reducerer dens afskalning og genopretter elasticiteten.
Menthol
Menthol har en kølende, hævelseshæmmende, kløedæmpende, bedøvende, samt desinficerende og forfriskende effekt. Det forbedrer blodcirkulationen i huden.
Aesculus Hippocastanum frøekstrakt
Kastanjeekstrakt indeholder flavonoider, escin, coumarinforbindelser og tanniner, der forsegler kapillærvæggene, reducerer deres skørhed og genopretter deres elasticitet. Det forbedrer blodcirkulationen i huden og eliminerer hævelser. Bioflavonoider indeholdt i ekstraktet hæmmer nedbrydningen af ​​hyaluronsyre i huden, hvilket fremskynder dens aldring. Derudover har ekstraktet anti-kløe og anti-hævelse egenskaber. Det er også et naturligt solfilter, der absorberer UVB-stråling.
Salvia Officinalis ekstrakt
Ekstraktet blev opnået fra urten salvie. Det omfatter blandt andet tanniner, saponiner, triterpener, flavonoider og organiske syrer. Det har astringerende, antiinflammatoriske og bakteriostatiske egenskaber. På grund af mangfoldigheden af ​​biologisk aktive forbindelser virker det også som en antiperspirant. Styrker væggene i blodkarrene.

Kapacitet: 500 ml

 

SYIS kosmetik

Hvad betyder SYIS?
SYIS er en forkortelse af meddelelsen:
altså blød, ung og uimodståelig smuk hud, din hud! Sådan kan det være takket være SYIS kosmetik.

SYIS er en ung, dynamisk udviklende polsk virksomhed, der beskæftiger sig med professionel kosmetik og omfattende udstyr til kosmetologi, fodterapi og SPA-saloner.

Begyndte at skabe mærket i 2010. Ved oprettelsen af SYIS var der et yderst værdifuldt velkoordineret, kvalificeret team og 10 års erfaring i kosmetikindustrien. Helt fra starten blev der lagt størst vægt på kvalitet.
SYIS er afhængig af perfekt udvalgte unikke ingredienser og originale sammensætninger. De skaber kosmetik med passion og engagement. De forsøger at imødekomme behovene hos selv de mest krævende kunder. Hvert forslag, råd eller opmærksomhed er ekstremt værdifuldt for dem, det bliver en impuls til forandring. De vil have dig til at møde professionel SYIS kosmetik, hver gang du starter en ny dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SYIS PODO LINE FOD GEL MED KASTANJEEKSTRAKT 500 ML”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *