SUNONE UV/LED LAMPE 80W

399,00 kr.

På lager

Beskrivelse

SUNONE UV/LED LAMPE 80W

Effekt: 80W, 36 led

Bølgelængde: 365 nm, 405 nm

Arbejdstider: 10’erne, 30’erne, 60’erne, 99’erne

Levetid: 50.000 timer

Lampens mål: 22,2 x 20,5 x 10,2 cm.

Den seneste generation, professionelle SUNONE home2 UV / LED 80W lampe, som hurtigt og jævnt hærder alle UV, LED og monofasiske geler, samt hybridlakker og andre lyshærdende præparater.

SUNONE home2-lampen er blevet udstyret med en usædvanlig bevægelsessensor med en hukommelsesfunktion, der begynder at virke, når du har lagt hånden inde i lampen. Hukommelsesfunktionen i denne enhed består i, at lampen husker den sidst indstillede tid, forudsat at denne tid går ned til 0 (indstil f.eks. timeren til 10 sekunder, hvis denne tid går, begynder lampen at tælle ned 10 sekunder efter at have indsat hånden igen). Den smarte sensorfunktion fungerer i tilstandene 10’erne, 30’erne, 60’erne og 99’erne. Denne funktion forbedrer komforten ved at bruge lampen i tilfælde af produkter med samme hærdetid og påvirker driftshastigheden.

Oplev en innovativ lampe, der vil fungere i enhver skønhedssalon såvel som derhjemme, både til manicure og pedicure behandlinger. Lampen vil også være et ideelt køb for alle mennesker, der starter eller fortsætter deres eventyr med en hybrid manicure.

Den dobbelte LED-teknologi gør, at lampen hærder pålideligt, hurtigt og jævnt lyshærdede produkter, der er tilgængelige på markedet. Lampen udsender lys, der ikke trætter dit syn. Den har en energibesparende lyskilde med høj effekt og en dobbeltbølgelængde på 365nm og 405nm.

Lampen har 36 LED’er, som giver en samlet maksimal effekt på 80 Watt. Strategisk placerede LED’er vil gøre hvert sted på neglen ordentligt hærdet.

Arbejdstiden for denne enhed er beregnet til op til 50.000 timer. I modsætning til konventionelle lamper kræver det ikke udskiftning af pære og er meget mere effektivt.

Lampen har en indbygget bevægelsessensor, en timer på 10, 30, 60 og 99 sekunder, og efter aktivering af sensoren lyser den konstant i 120 sekunder.

Lav varmetilstand (99s) er en tilstand, hvor lampens effekt øges gradvist over 99 sekunder. Dette kaldes smertefri tilstand, der anbefales til arbejde med byggegeler og andre applikationer, der kræver lang hærdningstid.

Det elektroniske display vil forbedre arbejdet. Tiden tælles ned på displayet.

Lampens bundpanel er magnetiseret og let at afmontere til pedicure-applikationer.

Lampens størrelse gør, at du nemt kan stikke hele hånden ind, uden at du behøver at hærde tommelfingrene separat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUNONE UV/LED LAMPE 80W”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *