SUNONE UV LED lamp SUN5 48w

349,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): LEOSUN548w Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

SUNONE UV LED lamp SUN5 48w

Den nyeste generation, professionelle UV/LED 48W lampe, der hurtigt og jævnt hærder alle geler, hybridlakker og andre lyshærdende præparater.

Dual LED-teknologien gør, at lampen hærder pålideligt, hurtigt og jævnt alle hybridlakker og geler. Lampen udsender hvidt lys, der ikke belaster dit syn. Den har en energibesparende lyskilde med høj effekt og et dobbelt bølgelængdeområde på 365nm og 405nm.

Lampen har en indbygget bevægelsessensor, en timer på 10, 30, 60 og 99 sekunder, og efter start af sensoren lyser den konstant i 120 sekunder. 99 sekunders tilstand er en tilstand, hvor lampens effekt øges gradvist over 99 sekunder. Denne tilstand anbefales til arbejde med buildergeler og andre applikationer, der kræver lang hærdningstid. Lampens bundpanel er magnetiseret og er let at afmontere til pedicure påføring. Lampens størrelse giver dig mulighed for frit at indsætte hele hånden, uden at du behøver at hærde tommelfingrene separat. Et stort elektronisk display vil lette arbejdet, og sluk-knappen giver dig mulighed for at slukke for lampen uden at afbryde den fra strømkilden.

Driftstiden for denne enhed forventes at være op til 50.000 timer. Lampen har indbygget strømforsyning, så vi forbinder den med et kabel til stikkontakten uden at tilslutte strømforsyningen.

Den dobbelte LED-teknologi gør, at lampen hærder pålideligt, hurtigt og jævnt de lyshærdende produkter, der er tilgængelige på markedet. Lampen har en energibesparende højeffekt lyskilde og en dobbelt bølgelængde på 365nm og 405nm.

Lampen har 24 LED’er, som giver en samlet maksimal effekt på 48 Watt. Strategisk placerede lysdioder vil gøre hvert sted på neglen ordentligt hærdet.

I modsætning til almindelige UV-lamper kræver det ikke udskiftning af pære og er meget mere effektivt.

Lampens mål: 20 x 15,7 x 9 cm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUNONE UV LED lamp SUN5 48w”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.