SUNONE TOP MATT NO WIPE 5g

55,00 kr.

På lager

Beskrivelse

SUNONE TOP MATT NO WIPE 5g

Top Mat No Wipe er et produkt, der giver fremragende beskyttelse til hybrid styling uden behov for at vaske dispersionslaget efter hærdning. Top giver en mat finish, fri for glans og striber. Beskytter farven perfekt mod falmning. SUNONE Top Mat No Wipe er perfekt til “sweater” dekorationer. Produktet hærdes under en UV- eller LED-lampe.

Produktet hærdes under en 36W UV-lampe i 120 sekunder eller en 48W UV/LED-lampe i 30 sekunder.

Fremstillet i Polen.

HYBRID MANICUR TRIN FOR TRIN:

TRIN 1. Klargøring af neglepladen. For at arbejde på pladen, fjern forsigtigt skindet med en SUNONE-pind eller en pusher. Giv derefter neglene den ønskede form og længde med 100/180 filen. De 180 gradueringer foretrækkes i denne proces. Brug polerblokken/buffet til at polere hele neglens overflade, og affedt den til sidst med en støvfri vatpind dyppet i Cleaner.

TRIN 2. Grundpåføring. Påfør et tyndt lag SUNONE base og hærd det i en UV-lampe (2 minutter) eller LED-lampe (30 sekunder). Hærdningstiderne for lakken er angivet nedenfor.

TRIN 3. Farvepåføring. Påfør et tyndt lag af den valgte SUNONE lakfarve og hærd i en UV (2 minutter) eller LED (30 sekunder) lampe. Efter hærdning påføres endnu et lag farve.

4. Topanvendelse. På den hærdede farve påføres et tyndt lag Top No Wipe eller Top Mat No Wipe (hvis du ønsker en mat finish) og hærdes i en UV (2 minutter) eller LED (30 sekunder) lampe. SUNONE Top No Wipe og Top Mat No Wipe har ikke et dispersionslag, så de skal ikke vaskes med SUNONE Cleaner. Hvis du ønsker at bruge SUNONE Top Shine, skal du efter hærdning huske at vaske dispersionslaget med Cleaner.

BEMÆRK: Husk at beskytte den frie kant ved påføring af base, farve og topcoat (TRIN 2, 3, 4), dvs. maling af neglens kant.

TRIN 5. Pleje. Påfør din yndlings neglebåndsolie på dine negle og neglebånd. Påfør håndcreme på dine hænder. DU ER KLAR!

 

FJERNELSE AF HYBRID MANICUR TRIN FOR TRIN:

TRIN 1. Matt det øverste lag af manicure, dvs. det øverste lag, ved hjælp af 100/180 filen.

TRIN 2. Læg en vatpind i blød med Remover og påfør den på neglen, mens du pakker aluminiumsfolien tæt ind. Sørg for, at vatrondelen er presset mod neglen. I stedet for folie kan du bruge silikonehætter.

TRIN 3. Vent 5 minutter, før du fjerner folien/hætterne. Om nødvendigt kan tiden forlænges til 10 minutter.

TRIN 4. Fjern den opløste lak med en vatpind, og fjern resterne med en SUNONE-pind af træ. Husk altid at fjerne lakken fra matrixen mod den frie kant. Til sidst mat og glat pladen med polerblokken/buffen .

TRIN 5. Massér neglebåndsolien ind i neglebåndene og neglene.

Kun til professionel brug!

 

INGREDIENSER/INCI : DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE,HEMA, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, CI 60725,ETHYL TRIMETHYLBENZOYL, 
TRIMETHYLOLPROPANE TRIACRYLATE, SILICA 
 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUNONE TOP MATT NO WIPE 5g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *