SUNONE M04 Maja 5g SOAK OFF

45,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): SUN-M04 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

SUNONE M04 Maja 5g SOAK OFF

Hybride neglelakker vinder i øjeblikket kvinders hjerter over hele verden. Permanent styling i op til 3 uger er en drøm for mange kvinder. Nu kan du nyde både holdbar styling og smuk neglefarve, takket være hybrid neglelakker fra SUNONE. Imponerende kvalitet til en lav pris? Det er muligt med SUNONE lakker, som ikke adskiller sig i kvalitet fra lederne på hybridmarkedet. Tror du ikke? Tjek, og du vil se, at i dette tilfælde går kvalitet hånd i hånd med en fremragende pris.

Den passende konsistens af lakker og en perfekt lavet børste giver mulighed for hurtig og nem påføring af lakken uden at oversvømme neglebåndene. Høj pigmentering af lakker betyder, at det andet lag dækker neglepladen fuldt ud.

Fremstillet i Polen.

HÆRDNINGSTID:

lampe UV LED – 30 sek.
UV 36 W lampe – 120 sek.
* Ved mere pigmenterede farver anbefaler vi at forlænge hærdetiden med yderligere 10 sekunder.

HYBRID MANICUR TRIN FOR TRIN:

TRIN 1. Klargøring af neglepladen. For at arbejde på pladen, fjern forsigtigt skindet med en SUNONE-pind eller en pusher. Giv derefter neglene den ønskede form og længde med 100/180 filen. De 180 gradueringer foretrækkes i denne proces. Brug polerblokken/buffet til at polere hele neglens overflade, og affedt den til sidst med en støvfri vatpind dyppet i Cleaner.

TRIN 2. Grundpåføring. Påfør et tyndt lag SUNONE base og hærd det i en UV-lampe (2 minutter) eller LED-lampe (30 sekunder). Hærdningstiderne for lakken er angivet nedenfor.

TRIN 3. Farvepåføring. Påfør et tyndt lag af den valgte SUNONE lakfarve og hærd i en UV (2 minutter) eller LED (30 sekunder) lampe. Efter hærdning påføres endnu et lag farve.

4. Topanvendelse. På den hærdede farve påføres et tyndt lag Top No Wipe eller Top Mat No Wipe (hvis du ønsker en mat finish) og hærdes i en UV (2 minutter) eller LED (30 sekunder) lampe. SUNONE Top No Wipe og Top Mat No Wipe har ikke et dispersionslag, så de skal ikke vaskes med SUNONE Cleaner. Hvis du ønsker at bruge SUNONE Top Shine, skal du efter hærdning huske at vaske dispersionslaget med Cleaner.

BEMÆRK: Husk at beskytte den frie kant ved påføring af base, farve og topcoat (TRIN 2, 3, 4), dvs. maling af neglens kant.

TRIN 5. Pleje. Påfør din yndlings neglebåndsolie på dine negle og neglebånd. Påfør håndcreme på dine hænder. DU ER KLAR!

 

FJERNELSE AF HYBRID MANICUR TRIN FOR TRIN:

TRIN 1. Matt det øverste lag af manicure, dvs. det øverste lag, ved hjælp af 100/180 filen.

TRIN 2. Læg en vatpind i blød med Remover og påfør den på neglen, mens du pakker aluminiumsfolien tæt ind. Sørg for, at vatrondelen er presset mod neglen. I stedet for folie kan du bruge silikonehætter.

TRIN 3. Vent 5 minutter, før du fjerner folien/hætterne. Om nødvendigt kan tiden forlænges til 10 minutter.

TRIN 4. Fjern den opløste lak med en vatpind, og fjern resterne med en SUNONE-pind af træ. Husk altid at fjerne lakken fra matrixen mod den frie kant. Til sidst mat og glat pladen med polerblokken/buffen .

TRIN 5. Massér neglebåndsolien ind i neglebåndene og neglene.

Kun til professionel brug!

INGREDIENSER/INCI : DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE,HEMA,HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE,HYDROXYPROPYL METHACRYLATE,ETHYL TRIMETHYLBENZOYL PHENYLPHOSPHINATE,
Cl 77266, CI 77891, CI 73360, CI 15880, CI 74160, CI 74260, CI 19140, CI 60725, CI 77007, CI 77000, MICA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUNONE M04 Maja 5g SOAK OFF”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *