SUNONE base extra hard 5g

55,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): SUN-EXTRAHARD Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

SUNONE base extra hard 5g

Extra Hard Base er en selvnivellerende hybridbase, der adskiller sig fra standard SUNONE BASE – den giver dig mulighed for at opbygge, udjævne og forlænge neglen. Hærde under en UV LED-lampe.

SUNONE hybrid neglelakker giver en holdbar manicure i op til 3 uger. Imponerende kvalitet til en lav pris? Det er muligt med SUNONE lakker, som ikke adskiller sig i kvalitet fra lederne på hybridmarkedet. Tror du ikke? Tjek, og du vil se, at i dette tilfælde går kvalitet hånd i hånd med en fremragende pris.

Den passende konsistens af lakker og en perfekt lavet børste giver mulighed for hurtig og enkel påføring af lakken uden at oversvømme neglebåndene.

Fremstillet i Polen.

SØM FORLÆNGELSE
TRIN 1. Forbered og affedt neglepladen før påføring af en standard hybridbase.

TRIN 2. Forkort den frie kant af neglen til et minimum og juster den valgte form, som neglen skal forlænges på. Sørg for, at formen er korrekt placeret.

TRIN 3. Påfør et tyndt lag SUNONE EXTRA HARD base og opbyg negleskelettet. Sømmet forlænges med max 2 mm, og det hele hærdes under en UV-lampe i 2-3 minutter med en UV-lampe og vi anbefaler 1 minut i en LED-lampe. Efter at have fjernet hånden fra lampen, påfør endnu et lag af bunden og form C-kurven – det hele hærdes i lampen igen.

TRIN 4. Fjern formen og sørg for, at hele neglen er jævnt dækket med produktet. Hvis du bemærker ujævnheder, påfør endnu et lag af bunden og hærder den i lampen igen.

TRIN 5. Vask hele neglen med rensemiddel og brug en fil eller buff til forsigtigt at file den forlængede negl, give den den rigtige form og glatte dens overflade. Neglen er forberedt til påføring af hybrid lak.

SØM FORLÆNGELSE OG PLADENIVERING
TRIN 1. Forbered og affedt neglepladen som ved påføring af en standard hybridbase.

TRIN 2. Påfør det første tynde lag EKSTRA HÅRD base og hærd under en UV-lampe i 2-3 minutter, og vi anbefaler 1 minut i en LED-lampe. Det næste lag af basen skal være tykkere, for med det skal vi bygge en C-kurve. Hærd det påførte lag i lampen.

TRIN 3. Vask hele neglen med rensemiddel og brug en fil eller buffer til forsigtigt at file neglen, give den den rigtige form og glatte dens overflade. Neglen er forberedt til påføring af hybrid lak.

HÆRDNINGSTID:
lampe UV LED – 60 sek.
UV-lampe 36 W – 120 – 180 sek.

Kun til professionel brug!

INGREDIENSER/INCI : DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE,HEMA,HYDROXYPROPYL METHACRYLATE,ISOBORNYL METHACRYLATE,HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE,CI 60725 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUNONE base extra hard 5g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *