SUNONE ACRYGEL SÆT + 48w lampe

299,00 DKK

På lager

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Varenummer (SKU): SUNSETACRY Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

SUNONE ACRYGEL SÆT + 48w lampe

SUNONE SUN5-lampen i kombination med andre SUNONE-produkter skaber et 100% komplet akrylgelsæt.

Den passende kraft af SUN5-lampen gør, at SUNONE GELI akrylgelen hurtigt hærder på neglene. Perfekt manicure? Det er muligt takket være kombinationen af ​​produkter fra sættet. Lær en lampe at kende, der ikke trætter dit syn og gør arbejdet med den nemt og behageligt.

Vi vedhæfter det nødvendige tilbehør til neglestyling til lampen og buildergelen.

LAMPE SUNONE SUN5 48W HVID

Den nyeste generation, professionel 48W UV/LED lampe, som hurtigt og jævnt hærder geler, hybridlakker og andre lyshærdende præparater.

Den dobbelte LED-teknologi giver lampen mulighed for pålideligt, hurtigt og jævnt at hærde hybridlakker og geler. Lampen udsender hvidt lys, der ikke trætter dit syn. Den har en energibesparende lyskilde med høj effekt og en dobbelt bølgelængde på 365nm og 405nm.

Lampen har en indbygget bevægelsessensor, en timer på 10, 30, 60 og 99 sekunder, og efter aktivering af sensoren lyser den konstant i 120 sekunder. 99 sekunders tilstand er den tilstand, hvor lampens effekt øges gradvist over 99 sekunder. Denne tilstand anbefales til at arbejde med buildergeler og andre applikationer, der kræver lang hærdetid. Lampens bundpanel er magnetiseret og let at afmontere til pedicure-applikationer. Lampens størrelse gør, at du nemt kan stikke hele hånden ind, uden at du behøver at hærde tommelfingrene separat. Et stort elektronisk display vil lette arbejdet.

Arbejdstiden for denne enhed er beregnet til op til 50.000 timer. Lampen har indbygget strømforsyning, så vi tilslutter den til stikkontakten med et kabel uden at tilslutte strømforsyningen.

1 x SUNONE BASE 5g

Basen bruges som base til hybrid- og gelmanicure. Ved hjælp af en UV/LED-lampe vil den hurtigt og effektivt beskytte neglepladen mod mikroskader, samtidig med at den sikrer holdbarheden og modstandsdygtigheden af ​​de resterende lag af din gelmanicure.

1 x SUNONE BONDER – SYREFRI PRIMER 5g

En syrefri primer er en væske af høj kvalitet, der ætser den naturlige negleplade. Bonder øger vedhæftningen af ​​belægningen påført neglen. Takket være dette produkt vil basen, lyshærdende lakker og geler klæbe tæt til neglene og få en holdbar og skårbestandig manicure. Primeren anbefales også til personer med problematisk negleplade, som de påførte belægninger ikke klæber godt til.

1 x SUNONE GELI UV / LED ACRYLGEL – 02 CLEARLY 60g

SUNONE GELI er et innovativt produkt i kategorien negleforlængelse og modellering. Den specielle formel for GELI akrylgelen sikrer gelens lethed og fleksibilitet og akrylens holdbarhed. Hvis du vil have den perfekte negleform og en naturlig effekt på samme tid – er dette produkt helt sikkert noget for dig!
Ved hjælp af GELA kan du hurtigt og nemt beskytte dine negle mod at knække, samt hærde og forlænge neglepladen. GELI vil også være en ideel base for yderligere styling med hybrid og klassiske neglelakker. Det er klart en gennemsigtig farve.

1 x SUNONE GELI DOBBELT FORMER TIL BYGNING AF SØM

Genanvendelige forme til arbejde med acrylgel-metoden med GELI-systemet. Produktet er lavet af fleksibel plast.
At arbejde med forme er meget hurtigere og nemmere end at bruge traditionelle skabeloner til negleforlængelser eller -spidser. Dobbelte former løsnes let fra massen. De præsenterede former har en blidere C-kurve, takket være hvilken du får en mere delikat neglelinje.
Pakken indeholder 100 stykker forme i 10 størrelser, takket være hvilke du nemt kan tilpasse formen til neglens størrelse og form.

1 x SUNONE CLEANER 100ml

Rensemidlet er et præparat, der affedter og desinficerer neglepladen. Desuden vil dette produkt fjerne det klæbrige dispersionslag af stylingen. Affedtning af neglepladen før påføring af basisproduktet vil øge vedhæftningen af ​​efterfølgende præparater. Rensemidlet bruges også når man arbejder med GELI systemet, så bør børsten fugtes i præparatet så den ikke klistrer til gelen.

1 x SUNONE GEL BØRSTE & SPATEL

Dobbeltsidet børste med spatel til geler, akryl. På den ene side er enheden afsluttet med en metalspatel, som vi nemt og hurtigt kan tage den rigtige mængde af en gel eller akryl efter eget valg og påføre den på neglen.
På den anden side er der en børste til at arbejde med geler og akryl. En børste med afrundede børster, perfekt til påføring og modellering af gel på neglene.

1 x LÆBER – FOR LET AT FÅ AKRYGEL UD FRA PAKKEN

En tube squeezer, takket være hvilken du ikke vil spilde et gram af produktet og klemme de sidste rester af byggegelen fra hvert rør.

YDERLIGERE TILBEHØR / GRATIS:
Fil SUNONE – 100/180 – 1 stk (form og farve kan afvige fra den, der er vist på billedet)
SUNONE polerblok – hvid – 1 stk
SUNONE pinde – 10 stk
Cellulose-celter – 50 stk

SÅDAN BRUGER DU MED FORMER AF GELI ACRYGEL:

1. Poler forsigtigt neglen med SUNONE buff. Flyt skindet/neglebåndet væk med en pind og klip evt. med en tang.
2. Tør neglene med SUNONE-rens.
3. Påfør et tyndt lag SUNONE bonder på neglepladen og vent, indtil produktet er fordampet fuldstændigt.
4. Påfør et tyndt lag SUNONE base på neglepladen og hærd i en 48W LED-lampe i 30 sekunder eller i en 36W UV-lampe i 60-120 sekunder.
5. Match formerne til dine negle. Påfør GELI gel med SUNONE spatelen eller pres den direkte fra tuben på ca. 1/3 af formens overflade. Brug børsten fugtet i renseren til at modellere neglens form og længde. Byg “C-kurven” på formen, prøv at påføre en lille mængde af produktet rundt om neglebåndene og på den frie kant, og mere i midten af ​​formen. Børsten skal fugtes i renseren, så den ikke klæber til gelen. Når du er færdig med at modellere dine negle, skal du sætte formen på neglen og trykke den forsigtigt ned. I tilfælde af at produktet spildes på neglebåndene, skal du fugte børsten i renseren og fjerne den fra neglebåndene. Hærd i en 48W LED-lampe i 60 sekunder eller i en 36W UV-lampe i 120-180 sekunder.
6. Efter hærdning fjernes formen ved at dreje den passende.
7. Fil neglen med en SUNONE fil, korn 180, så den får den ønskede form og længde.
8. For at give neglene en markant glans påføres et tyndt lag SUNONE TOP NO WIPE og hærdes i en UV/LED-lampe i 30 sekunder.
9. Stylingen er klar! Du kan nyde smukke negle!

For at fjerne GELI ACRYGEL fra neglene, brug en elfil eller fil, produktet kan ikke fjernes med acetone eller SUNONE remover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUNONE ACRYGEL SÆT + 48w lampe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.