Prolinc Cuticle Eliminator 59ml – PRO

59,00 DKK

På lager

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Varenummer (SKU): PROLINC59 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Prolinc Cuticle Eliminator 59 ml – PRO

SMOOTH CUTICLES IN SECONDS: Sig farvel til dine tykke og tilgroede neglebånd med ProLinc Cuticle Eliminator.

Det har en hurtigtvirkende formel, der blødgør neglebåndene på få sekunder, hvilket forkorter din manikyr- og pedikurtid. Øjeblikkelige resultater!

OPBEVAR NATURLIGE SUNDHEDSLIGE negle: Neglebånd udfører en vigtig rolle i neglesundheden. Det beskytter nye negle mod bakterier, når de vokser ud fra negleroden. Hold dine negle og tånegle altid i form med ProLinc Cuticle Eliminator.

SIKKER OG NEM AT BRUGE: Slip af med de hårdeste og tykkeste overskydende døde skind og neglebånd omkring dine negle uden klip og klip! ProLinc Cuticle Eliminator opløser forsigtigt grimme negle og neglebånd, så du bare let kan skubbe den tilbage og få glatte neglebånd på få sekunder. Sikker at bruge på akryl, gel og gelpolish !

Neglesalon “MUST HAVE”! Professionelle negleteknikere og neglespaer elsker ProLinc Cuticle Eliminator, da det er meget let at bruge.

Påfør det på dine negle inden for 45 sekunder, skub forsigtigt neglebåndene tilbage og vask dine hænder for at få det vidunderlige resultat af.

Med ProLinc Cuticle Eliminator er det 10 gange lettere at skrabe tykke og tilgroede neglebånd af, næsten ingen anstrengelse!

CRUELTY FREE, US PÅLIDET MÆRKE: ProLinc Cuticle Eliminator professionel formel er det bedste valg af negleteknikere til fjernelse af callus. Det er grusomhedsfrit, aldrig testet på dyr og  fremstillet i USA.

Ingredienser: Vand, dihydroxy propylen, overfladeaktivt middel, glycerol, pH-justering, faste polymerer.

Yderligere information

Vægt 0.120 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Prolinc Cuticle Eliminator 59ml – PRO”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.