PRO HOT DRY 1.5l sterilizator

1,950,00 DKK

Tilgængelig på restordre

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Varenummer (SKU): MEDTRAD1.5HOTDRY Kategorier: ,

Beskrivelse

PRO HOT DRY 1.5l sterilizator

Medicinsk sterilisator HOT DRY 1,5 – til æstetisk medicin

Det er en tør sterilisator, der er nem at bruge, sikker for operatøren og meget effektiv.

Det bruges til sterilisering af alle metalinstrumenter og især kirurgiske instrumenter i rustfrit stål, instrumenter i kulstof, instrumenter, der er modstandsdygtige over for høje temperaturer og glasvarer.

Apparatet er opbygget udvendigt med en malet stålkonstruktion og et indvendigt kammer i 18/10 poleret rustfrit stål for at sikre hurtig og homogen varmefordeling.

Udvendig størrelse L 310 – H 190 – B 190 mm.
Steriliseringskammerets størrelse L 245 – H 55 – B 115 mm.
Justerbar termostat 50 – 200 °C
Justerbar timer 0 – 120 min.
Absorberet effekt 250 Watt
Spænding 230/240 V. eller anden spænding på forespørgsel
Sikringer Type 6,3 x 32 – 2 A
Steriliseringstemperatur 150 – 180 °C
Kammerets kapacitet 1,5 liter
Vægt Netto 4,9 kg. – Brutto 6 kg.

Enhederne er varmluftsterilisatorer, der almindeligvis kaldes “DRY HEATERS” og kan være af to typer, afhængigt af mekanismen for luftcirkulation inde i enhederne. 1) Naturlig luftcirkulation 2) Tvungen luftcirkulation Driften for begge typer er baseret på opvarmning med elektriske modstande af luften. Dette cirkulerer i steriliseringskammeret og steriliserer instrumenterne ved den nødvendige temperatur. Sterilisatorerne i HOT DRY-serien bruger princippet om varmeoverførsel. En pansret elektrisk modstand gør det muligt for luften i steriliseringskammeret at nå en ensartet temperatur (der kan variere fra 160 til 180°C) og kommer i kontakt med værktøj, hvilket muliggør fuldstændig og effektiv sterilisering. Hovedegenskaben ved HOT DRY er dens pålidelighed. Ydervæggene er udelukkende lavet af stål, malet med epoxypulver, modstandsdygtig over for høje temperaturer og modstandsdygtig over tid. Mens steriliseringskammerets indvendige vægge er lavet af rustfrit stål 18/8 poleret. En plade af glasfiberisolering sikrer isolering af varmen, holder temperaturen konstant indeni og ydervæggene til omgivelsestemperatur, hvilket sikrer sikkerhed for operatøren. Steriliseringstiden afhænger af den indstillede temperatur ved en temperatur på 180C, steriliseringstiden er 90 minutter. Linjen HOT DRY er velegnet til at sterilisere alle instrumenter, der er modstandsdygtige over for høje temperaturer.

 

Steriliseringscyklus tid: Min.: 60 min Maks.: 90 min

 

Fremstillet i Italien af Medical Trading, firma der producerer medicinsk udstyr siden 1964.

Yderligere information

Vægt 6 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PRO HOT DRY 1.5l sterilizator”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.