Pedicure Pododisk – spindel + udskiftelige puder (størrelse L 25mm)

99,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): CLPODOL25 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Pedicure Pododisk – spindel + udskiftelige puder (størrelse L 25mm)

Skive til pedicure Pododisc CLAVIER sæt stiftskive + overlæg udskiftelige skiver L 25 mm
Sættet indeholder:

korn 80 – 20 stk.
korn 150 – 20 stk.
korn 240 – 10 stk.

Uerstattelig hjælp til pedicure!

Pododisc CLAVIER er et professionelt og innovativt produkt, der vil lette din pedicure behandling på en hurtig og enkel måde. Alt du behøver er en fræsemaskine med en universel fræseindgang.

Små dimensioner og let konstruktion, samt hygiejne og hastigheden af udskiftning af slibepuden, vil give dig mulighed for at forberede dine fødder præcist og hurtigt under pedicure-behandlingen.

Renlighed, ikke-invasivitet og hygiejne af behandlinger er altid i første række, både for den professionelle, der udfører proceduren, og for klienten. Engangsfiler, overlejringer og slibemidler er uundværlige elementer på enhver arbejdsplads. På grund af deres brugervenlighed og overholdelse af hygiejnereglerne fortsætter de med at vinde popularitet.

Engangs slibepuder på Pododisc garanterer en sikker og hygiejnisk pedicure for hver klient. Den fungerer fantastisk til behandling af hele foden, lokal hård hud, ru hud på tæerne eller i tilfælde af polering af neglepladen. Værktøjet garanterer en sikker og hygiejnisk pedicure for hver klient, for umiddelbart efter behandlingen bliver slibemærket smidt væk, og stålbunden bliver grundigt desinficeret og steriliseret. Pododisc er en uvurderlig hjælper i pedicures og podologers daglige arbejde.

Puder 100 stk. Slibende udskiftningsskiver PodoDisc til pedicure
Pododisc Shield Disc Pedicure + overlæg L 25mm
Den lette udskiftning af slibeskiven er en klar fordel
Det tager kun et øjeblik, og du kan ændre overlayet, og dermed frit ændre gradueringen afhængigt af dine behov og den type problem, du i øjeblikket kæmper med.

Stilken er lavet af stål af høj kvalitet, som vi med succes desinficerer og steriliserer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pedicure Pododisk – spindel + udskiftelige puder (størrelse L 25mm)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *