Neglepulver GlowOn Mia 0,3 g

29,00 kr.

Mia – vil give din manicure en ekstravagant, lilla glød.Den smukkeste effekt nogensinde! Den ujordiske effekt, som du er i stand til at opnå på få øjeblikke, vil overraske alle, og frem for alt dig! Ekstremt skinnende, dog overskygger det ikke din farve på neglene!

På lager

Varenummer (SKU): GNABMIA Kategorier: , ,

Beskrivelse

Neglepulver GlowOn Mia 0,3 g

Neglepulver GlowOn Mia 0,3 g
Mia – vil give din manicure en ekstravagant, lilla glød.

Den smukkeste effekt nogensinde! Den ujordiske effekt, som du er i stand til at opnå på få øjeblikke, vil overraske alle, og frem for alt dig! Ekstremt skinnende, dog overskygger det ikke din farve på neglene! Fin pollen med glød i den farve du vælger! Styling i denne udgave vil helt sikkert give dig mulighed for at skabe en overjordisk manicure. Spejlflade eller en stærkere effekt! Vælg, hvor meget du vil skinne! Hvis du påfører pulveret ovenpå med dispersion eller hybridlak, får du en mere uigennemsigtig struktur, der ligner en symfoni af iriserende partikler! Hvis du vil afslutte din manicure på en subtil måde, så påfør pudder på lyse/pastel nuancer – effekten bliver stærkere på mørkere farver! Den utvivlsomme fordel ved GlowOn er den utrolige lette påføring. Det er nok at gnide pulveret ind i toplakken uden et dispersionslag, f.eks.

Ved påføring uden grundfarve får du effekten af glas, gennemsigtige negle med kun GlowOn-glød – når du påfører en nuance, der ligner pollens farve, får du en ekstremt imponerende farve, der komplementerer hinanden.

Spektakulært resultat – GlowOn påføres bedst med en handske, for så bliver vores overflade den mest glatte, og partiklerne begrænses til det absolutte minimum. Du kan også gnide pollen med en speciel applikator – en silikonebørste eller marionetdukke. Bare et par bevægelser og et smukt slutresultat med spejllook er garanteret! Husk at bruge en blød børste til at fjerne eventuelle rester, inden du påfører topcoaten.

Kapacitet: pollen nettovægt ca. 0,3 g, pollen pakket i en 3 ml krukke

Anvendelse:

Lav enhver hybrid stilisering, akrylgel, akrylgel osv.
Efter hærdning i lampen, topcoatet uden/eller med dispersion, hvis du forventer en stærkere perlefinish (Doctor Top MollyLac eller Mirror Top MollyLac dedikeret til spejlpollen), gnid forsigtigt pulveret med en silikonedukke/børste eller svamp for en få sekunder.
Fjern det overskydende med en blød børste eller børste, f.eks. Buttet fisk.
Dæk neglen med den valgte top coat igen, og husk omhyggeligt at beskytte den frie kant af neglen.
Hærd alt i lampen. Parat!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Neglepulver GlowOn Mia 0,3 g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *