Nappa Soft Comfort fodplejesæt

119,00 DKK

På lager

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Varenummer (SKU): SCNAPPASET Kategorier: ,

Beskrivelse

Nappa Soft Comfort fodplejesæt

Oplev fodpleje i 3 trin med Nappa sæt.

Nappa Soft Comfort fodplejesæt er beregnet til ru hud på fødder, der har brug for en effekt af dyb beroligende, blødgørende og grundig eksfoliering. Behandlingen er sammensat af produkter, der opfrisker, afslapper og effektivt fugter træt hud.

Nappa Soft Comfort afslapper og blødgør ikke kun fødderne, men forbereder dem også til en smart akryl-, gel- eller gellak-pedicure.

Sættet indeholder:

TRIN 1 – Blødgør

Salt foot soak nappa Soft Comfort lavender relaxation 600 g

Nappa Soft Comfort Salt Foot Soak – Lavender Relaxation er et perfekt produkt til folk, der lider af trætte, ømme og alt for svedige fødder. Et fodbad med tilsætning af stensalt blødgør epidermis og stimulerer blodcirkulationen i fødderne. Den afslappende lavendelduft gør pedicurebehandlingen mere behagelig og hjælper med at slappe af.

Aktive ingredienser:

Opløseligt kollagen – har beroligende egenskaber, fugter dybt, forbedrer hudens elasticitet og fasthed, samt øger modstanden af ​​epidermis og reducerer visuelt rynker.

Brugsanvisning: For de bedste resultater, opløs fra to til fire spiseskefulde Nappa Soft Comfort Salt Foot Soak – Lavender Relaxation i fire liter vand. Anbefalet badetid: fra 7 til 20 minutter.

Advarsel: Brug ikke saltfodsopblødning som et kropsbadeprodukt! Kun til ekstern brug. Beskyt mod fugt. Holdes væk fra direkte sollys.

TRIN 2 – EKSFOLIER

Silcare Foot scrub nappa Soft Comfort protective urea 100 ml

Nappa Soft Comfort Foot Scrub – Protective Urea er en skånsom scrub beregnet til tørre og hårdhændede fødder. Det hjælper med at reducere ligtorne og regenererer revnede hæle, og forbereder huden til intens absorption af aktive ingredienser. Blandingen af ​​olier, glycerin og urinstof hjælper med at opretholde et passende niveau af hydrering af epidermis og dulmer den ubehagelige følelse af tørhed. Eksfolieringsbehandlingen med brug af denne scrub er garanti for blød og glat hud, samt forbedring af fodens blodcirkulation. Desuden gør den eksotiske citrusduft plejeritualet meget behageligt.

Aktive ingredienser:

Avocadoolie – en blanding af syv vitaminer (A, B, D, E, H, K, PP). Det supplerer lipidlaget i epidermis, blødgør huden og lindrer irritationer, beskytter mod skadelige eksterne faktorer;
linolie – supplerer lipidlaget, hæmmer vandtab, understøtter regenereringsprocesserne i epidermis og hjælper med at bevare vævsintegriteten. Det anbefales stærkt til revnet og meget tør hud;
urinstof – bevarer det passende fugtniveau i huden, blødgør den og hjælper med at fjerne hård hud, samt accelererer regenereringsprocessen af ​​epidermis;
glycerin – binder vand i epidermis, fugter og beskytter mod for stort vandtab. Det beroliger også, forbedrer elasticiteten og letter optagelsen af ​​andre stoffer dybt ind i huden.

Brugsanvisning: Påfør Nappa Soft Comfort Foot Scrub – Protective Urea på fødderne og massér ca. 1 minut i en cirkulær bevægelse. Skyl derefter og tør forsigtigt.

TRIN 3 – FUGT

Foot Cream nappa Soft Comfort Relaxing Lavender 100 ml

Nappa Soft Comfort Foot Cream – Relaxing Lavender er en let kosmetik baseret på komplekset af æteriske olier: mandel, vindruekerne og lavendel essentielle. Denne blanding giver fugt og skånsom smøring til huden og afslapper samtidig fødderne. Fodcremen anbefales især til trætte, tørre, ru, irriterede fødder. Produkttonerne beroliger og opfrisker epidermis. På trods af den rige sammensætning har fodcremen en let formel, der absorberer hurtigt og ikke efterlader et fedtet lag på huden.

Aktive ingredienser:

lavendel æterisk olie – opfrisker og beroliger irriteret hud, samt har beroligende egenskaber;
glycerin – binder vand i epidermis, fugter og beskytter mod for stort vandtab. Det beroliger også, forbedrer elasticiteten og letter optagelsen af ​​andre stoffer dybt ind i huden;
mandelolie – udviser meget gode fugtgivende og antioxidante egenskaber. Det anbefales til tør og irriteret hud;
vindruekerneolie – rig på umættede fedtsyrer (omega-3, -6, -9) og vitamin E, der fugter og beskytter mod skadelige eksterne faktorer;
vitamin E – har anti-aging og antioxidant virkning, samt lindrer irritationer.
Brugsanvisning: Massér Nappa Soft Comfort Foot Cream – Afslappende lavendel ind i rene, tørre fødder, indtil de er absorberet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nappa Soft Comfort fodplejesæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.