LUX GEL BASE 11 ML

99,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): ENIILUXGELBASE Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

LUX GEL BASE 11 ML

Professionel gellak i cremet viskositet, med høj glans og høj 21+ holdbarhed i 20 (FREE) giftfri (non toxicity). Vores nye udvalg af lakker er fokuseret på maksimal kvalitet, hvilket ikke er på bekostning af sundheden. Derfor blev Lux Gel Lac-linjen skabt, som bringer kompromisløs europæisk kvalitet og gelnegle uden de værste giftige stoffer (-20 Toxicity).

Holdbarhed: 21+ dage
Viskositet: medium gelkonsistens
Glans: Høj
Selvnivellerende: stærk
Styrke efter tørring: stærk
Hærdetid i UV / LED lampe: 60 sek
Påføringsprocedure: med en pensel i tre strøg og endelig fiksering af neglens frie kant
Lag: 1-2 tynde
Fjernelse: gelfjerner SOAK OFF eller file
Fjernelsestid: 10 – 12 minutter, hvis det øverste lag er filet af
Ikke-standardfaktorer: svage negle, skørhed, tørhed, misfarvning, hormonel ubalance…

Vi bringer et nyt koncept af en serie af professionel neglekosmetik, hvor den kombinerer topkvalitet og 20FREE giftfri, hvor materialet ikke indeholder de mest giftige komponenter såsom Parabener, Formaldehyd, Toluen, DBT, DBP, Xylene, Kamfer, Sulfater, Triphenylphosphater, animalske derivater, parfume, Oxychloridtosylamid, Methylisothiazolinone (MIT), Hydrochiononon Monomethyl Ether (MEHQ) og andre.

Nogle af disse toksiner er kendte kræftfremkaldende stoffer, men kan også være ansvarlige for uforklarlig hovedpine, øjensmerter, allergier, svampe, infektioner, endokrine lidelser, reproduktionssystem, hormonelle ubalancer, tørhed og misfarvning af neglene, nedsat neglevækst, hudirritation eller åndedrætsorganer, og meget mere.

De nye produkter er testet på baggrund af mange stressfaktorer. En af dem var kravet om lang holdbarhed, modstand, hårdhed og glans. Produkterne og deres farvestoffer indeholder ingen animalske komponenter og er ikke testet på dem, så de er VEGAN.

ENII 20-TOXICITY LUX-konceptet er under udvikling og vil fortsætte med at udvikle sig takket være vores udviklingslaboratorium. I udviklingen af ​​10-TOXICITY-serien lykkedes det at nå op til de 20 mest giftige komponenter, som vores professionelle linje IKKE indeholder.

Og en anden vigtig ting – vi var i stand til at tilføje unikke nyeste flydende næringsstofteknologi til formlerne for vores produkter, nemlig:

KERATIN
SØDE MANDELPROTEIN / SØDE MANDLER
VITAMIN OG RETINOL
VITAMIN B5 CALCIUM
VITAMIN E

Du kan finde hvad 20FREE-linjen er HER

SÅDEN BRUGES:

vi desinficerer hænderne, fjerner forsigtigt tjæreemnet (kværn, fjerner), rugør derefter forsigtigt neglene med en 180/180 fil, børster.
Vi påfører i et tyndt lag Lux base og polymeriserer i en 30sek UV/LED lampe.
Vi tørrer ikke effusionen af ​​og påfører farvet Lux-gel lac i to tynde lag. Vi polymeriserer begge lag i 30 sekunder i en UV/LED-lampe.
Til sidst påføres Lux top og hærdes gentagne gange, gerne i 60 sekunder i en UV/LED-lampe.
Til sidst tørres effusionen af ​​og olien masseres ind.

FJERNELSE:

Slib eller sav det øverste materialelag af.
Pak derefter hver enkelt negl ind i removerfolie gennemvædet i remover (Hybrid Remover 97% indeholder meget plejende ricinusolie med anti-aging effekt).
Sørg for, at vatpinden i folien dækker hele neglens overflade, og at kontakten er fast.
Tryk forsigtigt folien på neglene og vær særlig opmærksom på neglerullerne.
Påfør på alle negle og lad virke i mindst 10 minutter. Fjernelsestiden kan kun tage 10 minutter, hvis arbejdet udføres ordentligt, men det afhænger af mange faktorer: brugen af ​​et klæbemiddel eller dehydrator, tykkelsen af ​​de enkelte lag, graden af ​​beskadigelse af det øverste lag med mere.
Vi begynder at mærke en blid varme på vores negle.
Fjern folien og brug en orange pind til at fjerne det materiale, der er rejst fra neglen.

Hvis det er svært at fjerne neglene, skal du pakke neglene ind i folie i yderligere 5 minutter. Det er muligt, at neglen ikke havde nok varme eller er tynd og beskadiget, og materialets vedhæftning var derfor stærkere.
Efter at have fjernet materialet, kan du forsigtigt save neglen igen med buffer og tørre med en vatpind dyppet i remover.
Hvis vi ikke kommer videre, dvs. ved at påføre et andet gel laksystem (før hvilket neglen skulle affedtes med et rensemiddel), fortsætter vi med at påføre olie eller nærende serum på neglebånd og negle

 

INCI: Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Hema, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphiate, Silica, BHT, Titanium Dioxide + variation af kosmetiske farvestoffer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LUX GEL BASE 11 ML”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *