HJÆLP TIL… Quick Fix Myco Primer 15 ml

59,00 DKK

På lager

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Varenummer (SKU): SCMYCO15ml Kategorier: ,

Beskrivelse

HJÆLP TIL… Quick Fix Myco Primer 15 ml

HJÆLP TIL … Quick Fix Myco Primer – et revolutionerende produkt skabt på basis af Active Ingredients Insertion Technology.

Syrefri primer med et aktivt kompleks designet til personer, der udsættes for kontakt med patogene mikroorganismer. Komponenterne, der er ansvarlige for vedhæftningen af ​​produktet, der er indeholdt i præparatet, har ikke irriterende egenskaber, hvilket betyder, at primeren kan bruges af personer med følsomme, sarte og problematiske plader. Den unikke sammensætning af Quick Fix Myco Primer giver mulighed for korrekt forberedelse af negle efter læsioner til efterfølgende stiliseringer og reducerer forekomsten af ​​faktorer, der fremmer udviklingen af ​​svampe og bakterier.

Specielt anbefalet til podologer og professionelle skønhedssaloner!

Det aktive kompleks inkluderer:

-Piroctone Olamin – antiseptisk, antibakterielt og fungicid;
-Faex-ekstrakt – ekstrakt udvundet af ølgær. Den er rig på vitaminer (biotin, folinsyre), pantothensyre og aminosyrer, herunder svovlsyreaminosyrer – methionin. Derudover har det anti-inflammatoriske, antibakterielle, antiseptiske, beroligende virkninger;
-Undecylenamid DEA – viser fungistatisk aktivitet og højere fungicide koncentrationer. Det virker på mycelium og sporer.

Den har en unik kombination af ingredienser, herunder ekstrakt udvundet af ølgær, der viser beroligende virkninger af irritation, undecylensyrederivat og pyroctan olamin, som har den effekt at reducere forekomsten af ​​faktorer, der fører til udvikling af ringorm

Produktegenskaber:

-skabt baseret på Active Ingredients Insertion Technology
-designet til styling af problematisk negleplade
-syrefrit produkt
– lavt irritationspotentiale

Anvendelse:
Påfør et tyndt lag med en børste på neglepladen og lad det tørre et stykke tid (det klæbrige lag forbliver).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HJÆLP TIL… Quick Fix Myco Primer 15 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.