Fodmaske regenererende og kølende 200 ml

79,00 DKK

På lager

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Varenummer (SKU): ASFARMONACOOL Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Fodmaske regenererende og kølende 200 ml

FARMONA PODOLOGIC MEDICAL

FORMÅL: alle hudtyper, især ru hud, fortykket stratum corneum i epidermis.

AKTIVE INGREDIENSER: MENTHOL, SALE OG MYNTEEKSTRAKT, PANTHENOL, HYDROMANIL TM, VITAMIN B3

EFFEKTER: mærkbart regenererer og nærer, fugter intensivt, udglatter og blødgør, giver en følelse af forfriskning og kølighed. Produktet anbefales også til diabetikere.

SÅDAN BRUGER DU: Påfør masken på ren, tør hud på fødderne og fordel jævnt. Pak ind i plastik og lad stå i 20 minutter. Vask af med varme, fugtige kompresser.

Kapacitet: 200ml

Produceret i POLEN

Om FARMONA:
Farmona Natural Cosmetics Laboratory blev etableret i 1997 i Krakow, virksomhedens filosofi kombinerer de seneste resultater inden for kosmetologi og den ernæringsmæssige kraft af naturlige planteingredienser.
Attesten for effektiviteten af ​​vores aktiviteter kommer fra adskillige priser og udmærkelser, som Farmona Cosmetics Laboratory modtog i alle 16 år af dets aktivitet, herunder gentagne gange tildelt titler som Reliable Company, Business Gazelle, Quality Mark Q, QI Quality International, Krakow Ducat, Årets produkt, Fair Play Firm, European Medal, Well Seen Company og meget flere andre titler, tildelt både til dets ejere såvel som dets kosmetik og tjenester. I begyndelsen af ​​2012 begyndte virksomheden – som den første polske kosmetikvirksomhed – implementering af GMP-standarder, der sikrer høj kvalitet, renhed af råmaterialer og komponenter, der anvendes i det færdige produkt.
Farmona Natural Cosmetics Laboratory er en af ​​de første kosmetiske virksomheder i Polen certificeret i henhold til ISO 22716.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fodmaske regenererende og kølende 200 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.