ENII RUBBER BASE 11 ML

99,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): ENIIRUBBER Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

ENII RUBBER BASE 11 ML

Base gel af den nye generation, lavet på basis af gummi/rubber gel, designet specielt til problematiske negle. Den er fremragende til at arbejde med skøre og beskadigede negle. Det udjævner ujævnheden i neglesengens overflade og korrigerer alle ufuldkommenheder i den naturlige negl.

Kategori : BASE
Geltype: underliggende
Farve: klar
Volumen: 11 ml
Hærdetid i UV/LED-lampe: 30 – 60 sekunder
Massefylde: medium
Fleksibilitet: Høj
Gennemsigtighed: høj
Specifikationer: gummi/rubber gel

Den nye generations eksklusive basegel, lavet på basis af gummigel, designet specielt til problematiske negle. Den er fremragende til at arbejde med skøre og beskadigede negle. Den unikke sammensætning uden farlige stoffer og opløsningsmidler holder neglene sunde og stærke, brænder ikke under hærdning i lampen. Takket være den nye teknologi er den meget elastisk og fleksibel, udjævner ujævnheder i neglesengens overflade og korrigerer alle ufuldkommenheder i den naturlige negl. Den nærer og styrker også beskadigede negle og multiplicerer farvenuancens glans. Den garanterer ekstra stærke klæbende egenskaber, en tykkere konsistens, takket være hvilken den ikke flyder til neglebåndet og en lang holdbarhed af negle uden skår og bobler selv i et tyndt lag.

 

Brug:

Gør overfladen af ​​neglen ru med en blok og påfør klæbemiddel. ENII RUBBER BASE GEL påføres i to tynde lag eller i et tykkere lag. Vi bruger den som base til farvede gellak. Vi afslutter påføringen med to lag farvet gellak og et sidste lag topcoat.

ENII RUBBER BASE GEL er også velegnet til at styrke og pleje naturlige negle (i sin gennemsigtige form).

PÅFØRING AF UV/LED GEL PÅ SPIDSEN

1. Klargør neglen, fjern neglebåndet, og ru forsigtigt med en 180/180 fil.
2. Vi forkorter neglen og filer neglen til den ønskede form.
3. Påfør et meget tyndt lag GUMMI base gel på neglen, og polymeriser det i en UV/LED lampe 30-60 sek eller 2 min i UV. Vi tørrer ikke det klæbrige lag af og påfører camouflagegel til den optiske forlængelse af neglesengen. Vi hærder i en UV/LED lampe.
4. Tør det klæbrige lag af og juster smilelinjen med en fil. Vi påfører hvid UV/LED gel på neglens frie kant og hærder den i en UV/LED lampe. Vi fuldender strukturen af ​​neglen og filer den til den endelige form.
5. Vi påfører den sidste topcoat.

Kun til professionel brug!

Polymerisation:
UV/LED-lampe 30-60 s
UV-lampe 2 min

 

INCI:URETHANE ACRYLATE OLIGOMER, HYDROXYPROPYLMEHACRYLATE, 2-HEMA PHOSPHATE, ETHYL TRIMETHYLBENZOYL PHENYLPHOSPHINATE, P-HYDROXYANISOLE, CI60725

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ENII RUBBER BASE 11 ML”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.