ELFIL 65W, 35000 RPM M13, hvid

495,00 kr.

Elfil til manicure og pedicure Specifikation:effekt: 65 Wstrømforsyning: 110-220 (V)hastighedskontrol: 0 – 35.000 omdrejninger/minmåde at justere på: kontrol af fodpedalen og i basenhøjre og venstre rotationoverophedningsbeskyttelse

På lager

Varenummer (SKU): CLFM13 Kategorier: ,

Beskrivelse

ELFIL 65W, 35000 RPM M13, hvid

Elfil til manicure og pedicure
Specifikation:
effekt: 68 W
strømforsyning: 110-220 (V)
hastighedskontrol: 0 – 35.000 omdrejninger/min
måde at justere på: kontrol af fodpedalen og i basen
højre og venstre rotation
overophedningsbeskyttelse

Takket være sin kraft sætter fræsemaskinen ikke fast og mister ikke rotation selv under vanskelige forhold
Jævn og fuld regulering i området fra 0 til 35.000 rpm – foregår fra basen og sikrer fuld arbejdskomfort. TWIST-LOCK-hovedet giver dig mulighed for at skifte skærene i én bevægelse, uden at du behøver at bruge ubehagelige nøgler eller spindler!

Ved at bruge en fræser vil tiden for at lave en manicure/pedicure blive reduceret med op til det halve! Sammenlignet med en almindelig fil- eller acetonebehandling. Din negleplade vil ikke blive svækket ved brug af acetone eller overdreven savning. Fræseren giver dig også mulighed for hurtigt at forkorte de forlængede søm. Håndtaget passer perfekt i hånden, derudover vibrerer det ikke, takket være hvilket det forhindrer træthed efter længere tids brug, det påvirker også i høj grad kvaliteten af ​​arbejdet.
Sættet indeholder også et silikoneovertræk, der giver dig mulighed for at sætte hovedet ned midlertidigt, mens fræseren har et håndtag, der kan fastgøres til højre eller venstre side, afhængigt af dine præferencer – det giver dig mulighed for at sætte hovedet ned permanent efter endt arbejde.

Sættet indeholder:
fræsehoved
fræsemaskine base
fodpedal
instruktion
sæt fræsere med hætter – 6 stk.

Opmærksomhed!
Der skal altid være en udskiftningskniv eller spids i håndtaget. Hvis du tilfældigvis forlader håndtaget uden kniven, skal du bruge magt for at frigøre låsen til R-positionen eller åbne hængelåsikonet. Den første udløsning af håndstykkelåsen kan kræve kraft, håndstykket vil arbejde lettere med tiden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ELFIL 65W, 35000 RPM M13, hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.