Cuticle Butter QUIN Soft Touch PINK SHINE 12 ml

32,00 kr.

På lager

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Varenummer (SKU): SCCUTBUTPINK Kategorier: , ,

Beskrivelse

Cuticle Butter QUIN Soft Touch PINK SHINE 12 ml

Drømmer du om hård og skinnende negle som en diamant? Med det nye Silcare® produkt, Nail Manicure Butter Pink Shine, får du et smukt og sundt udseende af en negleplade. Dine hænder bliver dit udstillingsvindue!

Smørformlen er karakteriseret ved en unik sammensætning af komplekset af vitamin A + E + F, ricinusolie, sheasmør, glycerin og vindrueolie, som giver optimal pleje til de svage og skøre negle, styrker dem og giver en sund og let lyserød farve. Får dine hænder til at se pæne ud og negle perfekt polerede og ordentligt nærede. Blid, blomsterduft forvandler en almindelig manicure til et magisk øjeblik.
En let konsistens af produktet muliggør en nem påføring. Den ubestridelige fordel ved Pink Shine Nail Butter er en elegant pakke. Krukken, som er hvid indeni og har en kapacitet på 12 ml, passer perfekt ind i indretningen af ​​enhver skønhedssalon, vil også være dekorationen på dit toiletbord.

Den indeholder ikke silikoner, MIT og MCIT, glykoler, triethanolamin.

Funktioner:

– regenererer og styrker neglene
– nærer og fugter neglepladen og neglebåndene og forhindrer, at neglene knækker og flækker
– giver en sund og let lyserød farve til neglepladen

Aktive ingredienser:

A+E+F kompleks – understøtter neglematrixens funktion; Vitamin A accelererer genopretningen af ​​neglepladen, vitamin E beskytter lipiderne i den intercellulære cement, regulerer keratinisering, har anti-aging virkning, vitamin F normaliserer fugtigheden af ​​neglepladen og forsegler den
ricinusolie – efterlader et okklusivt lag på hud og negle
sheasmør – har antioxidantegenskaber, fugter, udglatter og efterlader et delikat beskyttende lag, understøtter regenerering af det naturlige lipidlag; beroliger og regenererer mindre skader på huden
glycerin – binder vand i huden, fugter og beskytter den mod overdreven udtørring, beroliger; forbedrer elasticiteten, letter optagelsen af ​​andre stoffer i huden
vindruekerneolie – er rig på vitamin E, som virker som en antioxidant og forsegler den intercellulære cement

Brugsanvisning: Påfør en lille mængde af smørret på en let matteret naturlig negleplade. Efter et par minutter masseres det ind i neglen og neglebåndene, poler efterfølgende neglepladen for at opnå den ønskede glans. Designet til påføring på en negleplade af svage, skøre, beskadigede og flækkede negle; efter fjernelse af falske negle eller hybrider; det er et alternativ til den japanske manicure. Ideel til at styrke den naturlige negleplade. Det anbefales at bruge Cuticles Butter Soft Touch som et kompliment.

 

INCI: Aqua, Vitis Vinifera frøolie, Ricinus Communis frøolie, Cetearylalkohol, Butyrospermum Parkii Smør, Glycerin, Talcum, Ceteareth-20, Sorbitan Oleat, Silica, Avena Sativa Kernel Oil, Glycine Soja Ekstrakt, PEG- Germ O Vulgare Extract, PEG O Vulgare 40 Hydrogeneret ricinusolie, Retinylpalmitat, Tocopherylacetat, Linolsyre, Linolensyre, Phenoxyethanol, Magnesiumsulfat, DMDM ​​Hydantoin, Parfume, Ethylhexylglycerin, CI 15850, Hexyl Cinnamal, Limonenal, Limonenal, Geraniol, Linool.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cuticle Butter QUIN Soft Touch PINK SHINE 12 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.