You are currently viewing Nyt mærke SUNONE fra Polen i vores butik!

Nyt mærke SUNONE fra Polen i vores butik!

SUNONE er et ungt mærke baseret på professionelt manicuretilbehør. Den nyeste teknologi og unikke design af lamper gør dem unikke og garanterer arbejde på højeste niveau. Den anvendte Dual LED-teknologi muliggør den hurtigste hærdning af alle lyshærdende materialer såsom geler eller hybridlakker på markedet.

 

Arbejdstiden for vores enheder er anslået til 50.000 timer. SUNONE sørger altid for, at de produkter, de tilbyder, er bemærkelsesværdige produkter, samtidig med at de sikrer favorable indkøbspriser – de bedste på markedet. SUNONE giver 24 måneders garanti for alle lamper med service i deres hovedkvarter og de sikrer 100% tilfredshed med købet.

I starten af ​​2019 er deres tilbud blevet udvidet til også at omfatte SUNONE hybrid lakker! Dermatologisk testet, og fuldt registreret og produceret i EU, giver de fremragende kvalitet til en meget fordelagtig pris.

Alle SUNONE produkter har en venlig pris, som vi har kaldt en SMART pris, og vi kan forsikre dig om, at det er tilfældet, når prisen overstiger forventningerne!

 

 

Vær ikke genert – prøv og fortæl os, hvad du synes!

Med venlig hilsen
Neglemester.dk

Skriv et svar