Negle klistermærker.Hvordan bruges klistermærker?

For at forenkle sit arbejde, kommer folk med usædvanlige og samtidig meget nyttige ting.
Et godt eksempel er sticker/water decals.

Dette er et forsimplet negle design system, en nem måde at anvende et mønster på.


Sticker/water decal er et vandbaseret klistermærke, der let kan overføres til neglen.   Deres fordel er, at selv en erfaren håndværker ikke altid vil være i stand til at skelne håndmalet fra negleklistermærker. Da de ser ret harmoniske ud i en manicure, er det ret svært at se færdige klistermærker i dem. Og også ved hjælp af klistermærker på negle sparer du tid og forenkler dit arbejde.




Du behøver ikke engang at lære håndmaling. Du har ikke brug for noget specielt værktøj til en række manicure, bare gelpolish og negle stickers.  

Hvad er sticker/water decal designs?


Ja, ja … sticker/water decals er forskellige. Hvis vi taler om deres typer, kan vi sige, at sticker/water decal design ikke har nogen specifikke inddelinger, men betinget kan de opdeles:  


Tæt tegning. Disse skydere er alsidige, fordi de kan bruges på enhver base og negle. Vi anbefaler ikke at bruge det på alle negle.  


Fuld negledesign. Fordelen ved disse sticker/water decals er, at de dækker hele neglen og danner et komplet mønster og komposition, hvorefter intet skal tilføjes.  

Klistermærker med gennemsigtig bund. Oftest bruges de på en lys baggrund, det er bedre at vælge lyse billeder, der ser spektakulære ud i baggrunden.  

Hver af typerne kan vælges til en anden manicure. De påføres både naturlige og udvidede negle. Til ethvert materiale: gelpolish, akryl, gel, polygel, selv til almindelig neglelak.  

Måder at anvende en klistermærker på dine negle på:

Base- sticker/water decals -base. Gør din manicure, påfør gellak, tør i en lampe, og påfør derefter basen ovenpå, tør. Tag sticker/water decals design, klip det, du vil have, nedsænk vand i klistermærker i et par sekunder, blød med et serviet og påfør det klæbrige lag, lad det tørre i et minut, og påfør basen igen, tør i lampen … Designet er klar.

Base- klistermærker -top. Igen, alt det samme manicure, der påfører gelpolish, efter bunden, som er tørret i lampen og overfører klistermærker til det klæbrige lag, og ovenpå i to toplag (hvert lag tørres i lampen), fjern det klæbrige lag. Designet er klar.  


TOP fejl ved tegning af et klistermærke: Anvendelse af klistermærker er for våd. Du tørrer det med en serviet.Klistermærker (hvis det er slider til hele neglen) skal være tydeligt skåret i neglens form, men hvis det strækker sig ud over neglepladens kant, skal du trimme det med en fil. Sørg for at forsegle neglens kant, så klistermærker ikke trækker sig af.   For at undgå overskydende fugt på klistermærker kan du bruge en bomuldspude gennemblødt i vand. For at gøre dette skal du blot placere klistermærker med den hvide side nedad, trykke lidt ned og lade den være i et par sekunder. Derefter glider klistermærker let fra underlaget.   Når du bruger slider på hele neglen, efterlad et lille hul, måske en millimeter fra alle sider, hvilket giver dig mulighed for at forsegle klistermærker bedre ind.  



Skriv et svar