MYSTIC NAILS – nyt mærke i vores butik, som vi er stolte af at præsentere!

Mystic Nails er et ungarsk mærke, siden 2002. Og ikke kun et simpelt mærke, men også det første og indtil videre eneste ungarske neglemærke belønnet med MagyarBrands Excellent Brand Award og den mest prestigefyldte ungarske produktpris Value & Quality Award for 4. gang siden 2018, grundlagt for mere end 20 år siden. Disse priser styrker virksomheden og godkender, at de strenge kvalitetskrav, Mystic Nails følger, er højt værdsat af markedet, og kunderne og Mystic Nails kan virkelig være stolte af alle unikke innovationer udviklet.

Dóra Gyimesi – to gange Nailympics Champion, grundlæggeren af ​​Mystic Nails, som er garantien bag hvert eneste Mystic Nails-produkt, da intet kan komme ind på markedet, medmindre Dóra godkender det på forhånd.

MysticNails fremstiller ikke varer, der kun skal sælges, men de fremstiller produkter, der skal bruges.
Deres største styrke kommer fra det faktum, at alle Mystic Nails-produkterne er testet og brugt af vores fagfolk i praksis, som ikke ville lade noget komme i sortimentet, som ikke giver reel fordel for sine brugere på det allerbedste kvalitetsniveau.
Mystic Nails unikke innovative produkter er nu tilgængelige i mere end 25 lande over hele verden med Mystic Nails-logoet.

MysticNails har – geler, gelpolish, akrygel, akrylpulver, designer ting og alt hvad du kunne forestille dig til dine fantastiske negledesigns!

Skriv et svar