Hvad betyder HEMA og Di-Hema?
Vi hører HEMA eller Di HEMA, og det første indtryk er, at det er noget dårligt. Men er det virkelig sandt?

Vi kontaktede kemikeren for at få lidt mere forståelse, da du SKAL kende det grundlæggende.DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMAT (UDMA)

Di-HEMA blev oprindeligt oprettet til dentale applikationer designet til langvarig kontakt med menneskekroppen.   Bruges nu som basis i lyshærdende systemer. Giver yderligere vedhæftning, uopløselig i vand. The European Commission for Health and Food Safety har vedtaget konklusion om, at Di-HEMA, når den påføres neglepladen i koncentration op til 99% som en del af et kunstige negle systemer, sandsynligvis ikke udgør en risiko for en allergisk reaktion, forudsat at brugen er begrænset til kun neglepladen, og kontakt med huden undgås.  

HYDROXYETHYLMETHACRYLAT (HEMA)

HEMA er en monomer, der bruges til at fremstille en række forskellige polymerer. Det er en farveløs, tyktflydende væske, der let polymeriserer. Hydroxyethylmethacrylat er måske det mest studerede og brugt monomer. Det er opløseligt, dog den afledte polymer har evnen til at absorbere fra 10 til 600% vand i forhold til tørstof. Takket være denne egenskab var det et af de første materialer, der lykkedes anvendes til fremstilling af bløde kontaktlinser. Den bruges også i gel polish produkter som bliver effektiv tyndere og det giver en god forstærkervedhæftning.   The European Commission for Health and Food Safety har vedtaget konklusion om, at HEMA, når det påføres neglepladen i en koncentration på op til 35% som en del af et kunstige negle systemer er usandsynligt at repræsentere risikoen for en allergisk reaktion, forudsat at dens anvendelse kun begrænset til neglepladen og undgå kontakt med huden.

Din Neglemester.dk

Skriv et svar