Bliv klogere!

UDSKIFTBARE/SELVKLÆBENDE FILER

Den grundlæggende regel for hver skønhedssalon er kundesikkerhed. For manikyr specialisterne er det især aktuelt, fordi ikke-sterile materialer eller værktøj kan være en kilde til en farlig infektion. Og hvis sterilisering af nipse eller saks og deres efterfølgende opbevaring i Kraft-pakken er en forudsætning for manicure, så er neglefilen ikke så let.

Der er stadig saloner, hvor manicurister former neglene med en genanvendelig neglefil. Du aldrig ved, af hvem det blev brugt før. Betaler penge for proceduren og henvender sig til professionelle, ønsker kunderne ikke kun at få tjenesten hurtigt og effektivt, men heller ikke at komme i problemer efter det.

Engangs neglefiler har den højeste sikkerhed for hygiejniske manicure og pedicure procedurer. Et sådant værktøj skal nødvendigvis være i en professionel manicurists arsenal. Hvad er fordelen ved dette værktøj, og hvordan man vælger passende udskiftelige filer til en neglefil?

https://www.neglemester.dk/product-category/tilbehoer/file-og-buffere/

HVAD ER NEGLEFIL MED UDSKIFTBARE/SELVKLÆBENDE FILER

Neglefilen med en udskiftelig slibemiddel er et professionelt værktøj bestående af to elementer: en metal- eller akrylbase og klæbende slibefiler. Kun den slibende fil er engangs her, som er fastgjort til bunden af ​​enhver form og derefter lige så let fjernet, når den skal udskiftes.

En sådan fil betragtes som den sikreste for professionel manicure eller pedicure i saloner. Metallbasen kan steriliseres i en tørovn og desinficeres med specifik opløsninger, og den anvendte slibefil fjernes straks efter proceduren.

https://www.neglemester.dk/product/neglefil-base-moon-by-kerman0-50mm/

FORDELE MED DISPONERBARE UDSKIFTBARE/SELVKLÆBENDE FILER:

● Hygiejne og sikkerhed for kunder;

● Reduceret risikoen for infektionssygdomme;

● Overholdelse af vitale sikkerhedsregler viser kunden din professionalisme og opmærksomhed på detaljer;

● Relativt lave omkostninger;

● Bekvemmelighed og brugervenlighed (let at fjerne fra basen, må ikke suges i vand);

● En bred vifte af produkter og mulighed for at vælge en neglefil i forskellige former, hårdhed og tykkelse afhængigt af dine præferencer og behov.

HVILKE TYPER UDSKIFTBARE FILER ER DER?

Engangsfiler, der kan udskiftes, adskiller sig i form, slibegrad.

Slibning er stivhed i en udskiftelig fil, der måles med en speciel indikator. (Antallet af grus). Jo højere antal korn, jo blødere neglefilen og jo bedre egnet til delikat arbejde med neglen.

https://www.neglemester.dk/product/neglefil-base-moon-by-kerman0-50mm/
https://www.neglemester.dk/product/neglefil-base-l-by-kerman0-50mm/
https://www.neglemester.dk/product/neglebuffer-base-by-kerman0-50mm/

HVORDAN ARBEJDER DU MED ET NEGLEFIL MED ENGANGSMIDLER?

Et passende værktøj til professionelle. Et værktøj med udskiftelige filer skal være i arsenalet for hver manicure- og pedicure-tekniker. Det er en garanti for sikkerhed og hygiejne, kundepleje og kvaliteten af ​​de leverede tjenester.

Før hver manicure vælger manicuristen slibekraften og tykkelsen af ​​den udskiftelige fil til neglefilen. Valget afhænger af kundens negles tilstand og deres type (slibemiddel 150, 180 eller 240 grit).

Negleteknikeren limer en ny slibefil ud af pakken på den tørre, steriliserede base efter at have fjernet beskyttelsesstrimlen. Det er vigtigt, at den udskiftelige fil ikke går ud over basens kanter. Ellers kan du skade kunden. Vær opmærksom!

En engangs neglefil er klar! Du kan klæbe forskellige udskiftelige filer med forskellig slibekraft på én basis afhængigt af kundens negles tilstand. Når neglens form er klar, og filen ikke længere er nødvendig, kan du fjerne den udskiftelige fil fra overfladen af ​​basen. Engangsslibemiddel fjernes helt fra bunden og efterlader intet klæbrigt lag.

Pas på sikkerheden, og en sådan omhyggelig tilgang vil helt sikkert betale sig med uendelig respekt og kærlighed hos kunder.

Skriv et svar