You are currently viewing 20- TOXICITY LUX PROFESSIONAL LINE FRA ENII NAILS

20- TOXICITY LUX PROFESSIONAL LINE FRA ENII NAILS

20-TOKSICITET LUX

MEGET PROFESSIONEL SERIE

ENII bringer et nyt koncept af den professionelle negle kosmetik linje, som kombinerer topkvalitet og 20-toksicitet, hvor materialet ikke indeholder de mest giftige komponenter, linjen er i 20(FREE) giftfri kvalitet.

UNIK ERNÆRING
Konceptformler indeholder helt ny teknologi flydende næringsstoffer KERATIN, SØD MANDELPROTEIN, A-VITAMIN Retinol, VITAMIN B5, VITAMIN E

EKSTREMT LANG HOLDBARHED
De nye produkter er testet ud fra mange stressfaktorer. En af disse var kravet om lang holdbarhed, holdbarhed og hårdhed.

DIAMANTGLAS +
Ved 20-toksicitet kan vi bringe en strålende glans, der ikke kun holder, men endda øges i løbet af dage eller uger.

FREMEVISKOSITET
Cremet konsistens, der fungerer fantastisk og giver dig mulighed for at arbejde efter de sværeste negledesignteknikker.

EXCEPTIONAL PIGMENTATION
Stærke farvenuancer i kompromisløs holdbarhed. 5.000+ FARVER. Vi vil sammen med dig vælge et stort udvalg af farver, som ikke kun omfatter en smuk palet af basisfarver, men også et dynamisk udvalg, der afspejler årstidens trends.

VEGAN
Vores produkter og deres farvestoffer indeholder ingen animalske komponenter eller er blevet testet.

NEGLEPLEJE
Negle bliver ikke gule, svækkes ikke, tørrer ikke ud, vokser sig stærkere og accelererer, de belastes ikke, og de optages ikke af deres naturlige ernæring af proteiner, calcium og olier.

NATURLIG KONCEPT
Andre ikke-giftige og naturlige produkter, genbrugspapir og et program for genanvendelighed og repeterbarhed for emballage vil blive knyttet til 20-TOXICITY-konceptet.
ENII NAILS introducerer et nyt koncept af den professionelle negle kosmetik linje, der kombinerer topkvalitet og 20FREE giftfri, hvor materialet ikke indeholder de mest giftige komponenter såsom parabener, formaldehyd, toluen, DBT, DBP, xylen, kamfer, sulfater, Triphenylphosphater, animalske derivater, Ethyl-tosylamid, Methylisothiazolinone (MIT), Hydrochiononon Monomethyl Ether (MEHQ) og andre.
Nogle af disse toksiner er begge kendte kræftfremkaldende stoffer, men kan også være ansvarlige for uforklarlige hovedpine, øjne, allergier, svampe, infektioner, forstyrrelser i det endokrine system, reproduktionssystem, hormonbalanceforstyrrelser, tørre og misfarvede negle, nedsat neglevækst, hudirritation eller luftveje. traktat og meget mere.
De nye produkter er testet ud fra mange stressfaktorer. En af disse var kravet til holdbarhed, holdbarhed, hårdhed og glans.
Produkterne og deres farvestoffer indeholder ingen animalske komponenter og er ikke testet, så de er VEGAN.

Serien indeholder kompakte sammenkoblede systemer såsom LUX LAC GEL, LUX GEL BASE, LUX GEL TOP, LUX ONE STEP eller fremragende professionel gelbaseret polering LUX LAC med LUX LAC TOP og andre innovationer som HYBRID Remover UNIVERSAL 10min, LUX Pedi Gel, LUX Rubber Mineral Sculpter, HYBRID Diamond Cleaner og HYBRID Cuticle oil vil snart blive introduceret.

20-TOXICITY LINES

INDEHOLDER IKKE FØLGENDE GIFTIGE STOFFER:

1 TOLUENE

2 FORMALDEHYD

3 DIBENZOTHIOPEN (DBT)

4 FORMALDEHYD RESIN

5 KAMFER

6 TRIPHENYLFOSFAT (TPHP)

7 XYLEN

8 PARABENER

9 DYREAFLEDTE INGREDIENSER

10 DUFTEFTER

11 SULFATER

12 DIBUTHYLPHTALAT (DBP)

13 BISMUTHOXYCHLORID

14 METHYLISOTHIAZOLINON (MIT)

15 HYDROQUIONONMONOMETHYLETHER (MEHQ)

16 PALMEOLIE DERIVAT

17 ETHYLTOSYLAMID

18 GLUTEN

19 BLY

20 MERCURY

UNDGÅ GIFTIGE STOFFER

MED EN NY PROFESSIONEL SERIE

I ENII 20-TOXICITY LUX NEGLEPLEJE KONCEPT

Vi elsker smukt velplejede negle, hår og make-up, men vil samtidig gerne leve en sund livsstil og lede efter måder at minimere mængden af ​​giftstoffer og skadelige stoffer i alt, hvad vores krop kommer i kontakt med og påvirker.

I kosmetikverdenen er der 3FREE, 5FREE, 7FREE og 10FREE. Disse etiketter angiver niveauet af ikke-toksicitet i produkterne, angiver hvor mange giftige komponenter der ikke er til stede i produktet.

De fleste standardprodukter inden for neglekosmetik indeholder mere end 10 meget giftige ingredienser, som absorberes af vores hud, hår og negle (det er en liderlig hud med gennemtrængelige porer) i hverdagen.

De 3 mest giftige komponenter i neglelak og gel neglelak er toluen, formaldehyd og dibutylphthalat eller DBT.

Der er undersøgelser, der viser deres negative virkninger på hud, øjne, luftveje og reproduktionssystem. Det er vigtigt at indse, hvor ofte vi maler vores negle, og hvor længe vi har efterladt disse stoffer på vores krop.

1 TOLUENE

Toluen er et kemisk opløsningsmiddel indeholdt i tjære og har en stærk lugt, der ligner malingfortyndere. Ved større doser og længere tids eksponering kan det have en negativ bivirkning på nervesystemet, immunsystemet og lungerne.

2 FORMALDEHYD

Formaldehyd er en nøglekomponent i balsameringsvæsken – et hårdt konserveringsmiddel. Når vi udsættes for dette kemikalie, kan vi føle brændende øjne, en ubehagelig ondt i halsen, uforklarlig hoste eller endda allergi og astma.

3 DIBENZOTHIOPEN (DBT)

Et stof, der tilsættes konventionelle neglelakker for en højere glans og skal beskytte lakken mod at revne. Det kan forårsage hormonel ubalance og reproduktionsproblemer i kroppen.

4 FORMALDEHYD RESIN

Formaldehydharpiks er en syntetisk polymer, der bruges i støbte genstande, samlinger og som klæbemiddel.

5 KAMFER

Kamfer er en komponent med en skarp lugt, som vi mærker i neglelak. Det kan forårsage kronisk tørhed, skørhed og misfarvning af neglene. Kamfer er et andet kemikalie, der bruges i balsameringsprocessen. Det er meget brandfarligt og giftigt selv i små doser.

6 TRIPHENYLFOSFAT (TPHP)

Triphenolphosphat (TPHP) bruges i neglelakker for at gøre produktet mindre brandfarligt og forbedre neglevedhæftningen. Det har vist sig, at negle sandsynligvis absorberer det i statistisk signifikante mængder og omtales som et neurotoksin. Dette stof er kendt for at forstyrre systemet med god funktion af hormonkontrolsystemet i den menneskelige krop. Hver dag har vi flere og flere beviser for, at TPHP kan påvirke hormonregulering, stofskifte, reproduktion, men også den generelle udvikling.

7 XYLEN

Xylen, en anden af ​​de mest giftige ingredienser i negleprodukter, har meget hurtige virkninger på kroppen, som kan omfatte hovedpine eller kvalme. Xylen er et aromatisk kulbrinte, der anvendes som opløsningsmiddel i trykkeri-, gummi-, farve- og læderindustrien. Toksicitet opstår ved overdreven eksponering for xylen ved indånding, indtagelse og kontakt med øjne eller hud. Det kan opløse de naturlige beskyttende olier, vi har på vores hud, neglebånd og negle.

8 PARABENER

Parabener er en samlebetegnelse for flere typer konserveringsmidler, der oftest anvendes i kosmetikindustrien. Parabeners skadelighed og toksicitet diskuteres meget hyppigt, da deres virkninger synes at være mest udtalte. En af de farligste bivirkninger ved parabener er evnen til at efterligne hormonet østrogen, der naturligt findes i vores krop. Østrogen er et hormon, der giver information til celler i vores krop. Celler bruger denne information i deres udvikling og adfærd. Hvis impulsen forstyrres af en parabenefterligner, kan cellen udvikle sig forkert eller opføre sig unaturligt. Langvarig eksponering for dette stof kan forårsage svækkelse af normal kropsfunktion, skabe ubalance og ubalance.

9 DYREAFLEDTE INGREDIENSER

Animalske ingredienser bruges ikke som mikropartikler af rødt farvestøv i ENII 20-TOXICITY produkter, og selvfølgelig er denne linje ikke blevet testet på dyr.

10 FRAGRANCES

Kemiske duftstoffer anvendes ikke i ENII 20-TOXICITY produkter.

11 SULFATES

Sulfater er overfladeaktive stoffer, der forbedrer produkternes rensende og antibakterielle egenskaber. Kan forårsage hudirritation ved kronisk indgreb.

12 DIBUTHYLPHTALATE (DBP)

DBP er et blødgøringsmiddel, et meget almindeligt klæbemiddeladditiv og også et æterisk olieopløseliggørende middel. Det er mistanke om, at DBP kan forstyrre det menneskelige endokrine og reproduktive system på samme måde som det frygtede TPHP

 1. BISMUTH OXYCHLORIDE
  Bismuthoxychlorid er et naturligt forekommende mineral, der bruges som farvestof. Det bruges i neglelakker hovedsageligt på grund af dets glans. Toksicitet kan forekomme i form af hudirritation.
 2. METHYLISOTHIAZOLINONE (MIT)
  Methylisothiazolinone (MIT) er et paraben-lignende kemisk konserveringsmiddel, der tilsættes kosmetiske produkter for at øge holdbarheden. Kan forårsage irritation af hud, øjne og lunger.
 3. HYDROCHIONONMONOMETHYLETHER (MEHQ)
  Hydroquinon monomethylether (MEHQ) forhindrer de gelbaserede akryl- og rensemidler i at hærde og kan også forårsage hudirritation.
 4. PALM OIL DERIVATES
  ENII 20-TOXICITY indeholder ikke palmeoliederivater og understøtter ikke dets unfair ekstraktion.
 5.  ETHYL TOSYLAMIDE
  Ethyltosylamid er et blødgørende og filmdannende middel, der bruges i neglelakker. Den formodede mikrobielle aktivitet af dette kemikalie er ved at blive undersøgt.
 6. LEAD
  Gluten – ENII 20-TOXICITY indeholder ingen mikropartikler af hvedederivat.
 7. LEAD
  ENII 20-TOXICITY indeholder ikke blymikropartikler.
 8. MERCURY
  ENII 20-TOXICITY indeholder ikke kviksølvforbindelser. Kviksølv er meget giftigt og for dets evne til at ødelægge eller beskadige strukturen af ​​proteiner i celler. Toksicitet afhænger af den måde, kviksølv kommer ind i kroppen, i tilfælde af neglekosmetik diffunderer det gennem neglens liderlige hud. Dimethylkviksølv har meget toksiske virkninger på nervesystemet og er særligt farligt for gravide kvinder på grund af dets evne til at krydse placenta- og hjernevæv.

Skriv et svar